C Vitamini Efervesan - Aksu Vital

Günlük C Vitamini miktarını karşılamak için kullana bileceğimiz C Vitamini Efervesan - AksuVital nedir, ne kadar ve nasıl kullanılır inceliyoruz.

Günlük alınması gereken C vitamini miktarının karşılamak amacıyla sunulan C Vitamini Efervesan - AksuVital'i inceliyoruz.

C Vitamini Efervesan Nedir

AksuVital C Vitamini, özel formüle edilmiş içeriği ile vücudun ihtiyaç duyduğu enerji ve vitaminlerin karşılanmasına katkıda bulunur. İçerisinde C vitamini, D vitamini ve Çinko bulunduran takviye edici gıdadır.

C Vitamini Efervesan Faydaları Nelerdir

  • İçerisindeki C vitamini, normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına destek sağlar.
  • C vitamini kemiklerin, kıkırdağın, cildin ve diş etlerinin normal fonksiyonu için gerekli olan normal kollajen oluşumuna katkıda bulunur. C vitamini demir emilimini arttırır.
  • İçerisindeki; D vitamini normal kemiklerin, kas ve dişlerin korunmasına katkıda bulunur. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.
  • İçerisindeki çinko bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Çinko normal kemiklerin, saçın, tırnakların, cildin korunmasına katkıda bulunur. Çinko normal görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur.
  • C Vitamini Efervesan Yan Etkileri Nelerdir

    C vitamininin yüksek miktardaki dozları, ishale ve idrara sık çıkmaya neden olabilir. İdrarınızın asidik olması bazı durumlarda böbrek taşı oluşumuna neden olabilir.

    C Vitamini Efervesan İçerisindeki Vitamin Ve Elementler

    C Vitamini Efervesan Kullanım Önerisi

    1 bardak suda (200 ml) çözdürülerek alınması tavsiye edilir.

    C Vitamini Efervesan Doz Önerisi

    1 Yaş üstü yetişkinler için günde 1 defa tüketilmesi önerilir.

    C Vitamini Efervesan Nasıl Muhafaza Edilir

    C vitamini içeren gıda takviyeleri mutlaka 25 derecenin altında bir sıcaklıkta muhafaza edilmeli, buzdolabına koyulmamalıdır.

    Not: İçeriğindeki ekstrelerden dolayı partikül oluşturabilir ve köpürme yapabilir. Doğal bir olay olup, bozulma değildir.