Selülitten Kolayca Kurtulun

Selülitten Kolayca Kurtulun

Selüliti oluşturan sebeplerin başında östrojen, beslenmede doymuş yağ miktarının fazlalığı ve lenf sisteminin yetersizliği bulunuyor.

Selüliti oluşturan sebeplerin başında östrojen, doğum kontrol hapı, gebelik, sigara, hormonal bozukluklar, beslenmede doymuş yağ miktarının fazlalığı ve lenf sisteminin yetersizliği bulunuyor.

Selülitten kurtulmak için başta kozmatik ürünler olmak üzere çok farklı yöntemler kullanılmaktadır. Bizim tavsiyemiz daha doğal ve daha kolay olan yöntemler. İşte bunlardan biri...

Malzeme

Rezene, anason ve biberiye Hazırlanışı: Cildinizde oluşan portakal kabuğu görünümü artık canınıza tak etti. Öyleyse çok kolay hazırlanan bir karışımla sonunda selülitlere “elveda” diyebilirsiniz. Bunun için sabahları, 1 litre suya 1 tatlı kaşığı rezene, bir tatlı kaşığı anason ve 1 tatlı kaşığı biberiye atın. Bu karışımı kısık ateşte 5 dakika kadar kaynattıktan sonra 10 dakika demlenmeye bırakın. Soğuyan karışımı gün boyunca bol limonla tüketin. Selülitlerinizin yok olduğuna ya da en azından gözle görülmeyecek kadar azaldığına şahit olacaksınız.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...