Yeni Trend Bekârlığa Veda Estetiği

Yeni Trend Bekârlığa Veda Estetiği

Son yıllarda moda haline gelen Bekârlığa Veda Partisi'nin yerini artık Bekârlığa Veda Estetiği aldı. Kusursuz bir gelin olmak isteyenler..

Evlilik Öncesi Gelin Adayları Estetik Merkezlerine Koşuyor

Son yıllarda moda haline gelen Bekârlığa Veda Partisi'nin yerini artık “Bekârlığa Veda Estetiği” aldı. Kusursuz bir gelin olmak isteyenler, hayal ettikleri güzellik için düğünden önce bıçak altına yatıyor. Kırışıklıklar, fazla yağlar ve göğüslerinden şikâyet eden gelin adayları artık soluğu nikâh masasından önce ameliyat masasında alıyor. Evlilik öncesi gelinlerin tercih ettiği operasyonları Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu anlatıyor.

Gelinlik alışverişine çıkmadan önce, vücutlarında beğenmedikleri bölgeleri yeniden şekillendirmek isteyen gelin adayları, en çok yüzlerinde oluşan mimik kırışıklıkları ile kalça, basen ve bel bölgesindeki fazla yağlardan kurtulmak için estetik operasyona başvuruyor. Küçük veya sarkmış göğüsten şikâyet eden bayanlar ise, gelinliği iyi taşımak için göğüs büyütme veya dikleştirme operasyonlarına yöneliyor.

Düğün öncesi estetik operasyonlarla ilgili bilgi veren Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, ayrıca evlilik hazırlığında olan bayanların, gözaltı torbalarından kurtulmak için de estetik operasyona başvurduğunu belirtiyor.

Bekârlığa veda estetiğinde zamanlamanın önemli olduğunu kaydeden Kışlaoğlu, bazı yöntemlerde iyileşme süresinin uzunluğu göz önüne alınarak, burun ameliyatının düğünden 2 ay kadar önce yapılması gerektiğini hatırlattı. Göz kapağı ameliyatı için de yine aynı süre gerektiğine değinen Kışlaoğlu, göğüs büyütme ameliyatı yaptırmak isteyen bir gelin adayının ise düğünden yaklaşık 1 ay önce operasyona başvurması gerektiğini vurguladı.

30 Dakikada Burun Estetiği!

Düğünden 2 ay önce uygulanması gereken operasyonların yanı sıra, açılımı Minimal Girişimle Burun Estetiği olan MİR yöntemi ile 30 dk. gibi bir sürede burnunuza hayal ettiğiniz şekil verilebiliyor. Prof. Kışlaoğlu, bu operasyondan çıkan hastanın 4–5 saat sonra evine dönebileceğini belirtiyor. MİR tekniği ile yapılan operasyon sonrası kişi sosyal hayatına daha çabuk döndüğünden düğün öncesi burun ameliyatı için genellikle bu yöntem tercih ediliyor.

Ameliyattan Korkanlar İçin Dolgu Yöntemi İdeal

Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, düğün öncesi hokka gibi bir buruna sahip olmak isteyip ameliyattan korkan gelin adayları için “dolgu maddesi” ile 8 aylık veya 2 senelik yeni bir burun oluşturuyor. Dolgu maddesi süresinin, kullanılan maddelerinin dayanıklılık süreleri olduğunu belirten Kışlaoğlu, maddenin vücut tarafından emilip burnun yavaş yavaş eski şekline döneceğini ifade ediyor. Dolguyla burun estetiği 5–10 dk. içinde yapılabilecek bir yöntem.

Gelinlikte Göğüs Dekoltesi ve Yüz

Gelinlikle kusursuz görünmek için özellikle yüz ve göğüslerinin çok iyi olmasını isteyen gelin adayları, güzel bir yüz için mimik kırışıklığı, kaş kaldırma, göz kapağı operasyonlarına başvuruyor ve gelinliği iyi taşımak için göğüslerinin dikleştirilmesini, küçültülmesini veya büyütülmesini istiyor.

Meme protezi ameliyatı genel anestezi ile hastane şartlarında yapılan bir operasyon. Meme başındaki renkli yuvarlağın kenarından girilerek silikon memenin arkasına yerleştiriliyor. Doğal bir görüntü elde etmek için içi jel olan protezler tercih ediliyor. Ameliyat sonrası hiç iz kalmazken protezi değiştirmeye gerek kalmadan ömür boyu kullanabiliyorsunuz.

Hasta, operasyon sonrası aynı gün hastaneden ayrılıp eve dönebilir. 2–3 günlük bir dinlenme sürecinden sonra normal hayata devam edebilir. Bir ay sonra meme tamamen doğal bir görüntü kazanır. Dokunulduğunda normal bir memeden hiçbir farkı yoktur.

Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu, göğüs dikleştirme ameliyatlarında göğsün forma girmesi vakit aldığı için 3–4 ay önce yapılmasının uygun olduğunu belirtti. Prof. Dr. Kışlaoğlu, yüz bölgesine veya göğüslere uygulanacak operasyonlar için bayanların, ameliyat ve düğün arasındaki zamanlamaya dikkat etmesi durumunda balayında herhangi bir sorunla karşılaşmayacaklarını ifade etti.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...