Kadınlar Flörtte Daha Başarılı

Kadınlar Flörtte Daha Başarılı

Flörtte erkekler daha çok atağa geçiyor ama kadınlar daha başarılı. İtalyanlar flörtte aceleci, Fransızlar telaşsız.

Flörtte erkekler daha çok atağa geçiyor ama kadınlar daha başarılı. İtalyanlar flörtte aceleci, Fransızlar telaşsız. En kolayı evli erkekleri baştan çıkarmak. Şampanya ve krem şantili çilek baş döndürüyor.

Aşk romanları yayımlayan bir Alman kitabevinin araştırması ülkeden ülkeye insanların farklı amaçlarla, farklı biçimde flört ettiğini gösterdi. 18 ülkeden 4 binden fazla kişinin katıldığı ankete göre Fransızlar sadece flört etmek için flört ediyor. Erkeklerin sadece yüzde 5'i cinsellik amacıyla flört ettiklerini söylerken Fransız kadınların flört ederken cinsellik amacı yok. Fransızların yüzde 47.6'sı insani içgüdülerin, yüzde 27.7'si aşkın kişileri flört etmeye ittiği görüşünde. Almanların ise yüzde 25'i seks için flört ediyor, sadece yüzde 8.5'i flörtün sebebinin aşk olduğunu söylüyor. Nasıl flört etmekten hoşlanırsınız? sorusunun yanıtı da ülkeden ülkeye farklı. Usta flörtçü Fransızlar acele etmiyor. 

Alman'ın Aklı Sekste

Almanlar, çabucak sonuca ulaşan ve ani flörtlerden hoşlanıyor. Daha Güneye inildiğinde insanlar, karşılarındakinin açıkça isteklerini belirtmesini istiyor. İtalyan erkekler flört ederken aceleci davranırken, kadınlar zamana yayıyor. Ankete katılanlara, para, güç, şöhret ve güzellik arasında en karşı konulmazın hangisi olduğu da soruldu. Japonya hariç, diğer ülkelerde güzellik seçildi. Japon erkeklerinin yüzde 60'ı, kadınların ise yüzde 42'si "Para baştan çıkarır" dedi. Yine aşağı yukarı herkesin hemfikir olduğu bir konu, romantik ve karşısındakinin gururunu okşayanların flört alanında en başarılı oldukları. Yalnız Japonlara göre genç ve seksi olanlar flörtte başarılı oluyor. En seksi yiyecek veya içecek sıralamasında birinciliği şampanya, ikinciliği krem şantili çilek aldı. Ve evli kadınlara bir uyarı: Araştırmaya katılan kadınların yüzde 14'üne göre, en kolayı, evli erkekleri baştan çıkarmak. Zaten araştırmaya katılan evli erkeklerin yarısından fazlası, maceraya atılabileceklerini söylüyor. Bu oran evli kadınlarda %43.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...