Naneyle Gelen Zayıflık

Naneyle Gelen Zayıflık

Mariah Carey ve Beyonce Knowles dünyaca ünlü iki isim olmalarına rağmen zayıflayamıyorlardı. Ancak nane yiyerek ikisi de inceldi..

Mariah Carey ve Beyonce Knowles dünyaca ünlü iki isim olmalarına rağmen zayıflayamıyorlardı. Ancak nane yiyerek ikisi de inceldi.. 

Fazla kilolar, yaklaşan yaz ayları nedeniyle zengin fakir, ünlü ünsüz ayırt etmeksizin tüm kadınların kabusu haline geliyor. Dünyaca ünlü şarkıcılar Mariah Carey ve Beyonce Knowles da, tüm imkanlarına rağmen kışın kilo almaktan kurtulamadı. Hal böyle olunca, milyonlarca kadın gibi bu 2 güzel de, hemen diyete başladı.

Mariah, 1 ayda 9 kilo Beyonce 1 ayda 6 kilo verdi. Ayrı yöntemler uygulayan Mariah ile Beyonce, bunu vücut tiplerinin farklılığına bağlıyor. Mariah nın kiloları bel ile karında, Beyonce un ise kalça ve baldırda toplanıyor. Ancak her ikisinin de diyetlerindeki ortak nokta, kahvaltıda nane yemek. 

Amerikalı şarkıcı Mariah Carey, düzenli olarak kahvaltı yapıyor. Kahvaltısında naneyi eksik etmeyen ünlü yıldızın mönüsünde şunlar var: 1 dilim kepekli ekmek, peynir ve domates. Kahvaltıdan yarım saat sonra ise greyfurt. Öğle salata, akşamları ise buharda pişmiş et yiyen Mariah bunun nedenini şöyle açıklıyor: Kilolarım karında toplanıyor. Bu nedenle rejim yaparken et serbest. Günde 10 bardak su içen Mariah, limonatayı da eksik etmiyor. Limonataya çok az şeker katan Carey, "Limonatanın içine de nane koyarsanız yağlarınız daha hızlı yanar" diyor. Ayrıca Mariah, gün içerisinde 3 porsiyon da meyve yiyor.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...