Telkinle Zayıflayın

Telkinle Zayıflayın

Herhangi bir nedenle düzeninizi bozuyor ve iradenize hakim olamıyorsunuz. İncecik vücutlarda güzel kıyafetler görüyor ama siz bunların içine giremiyorsunuz.

Her pazartesi rejime başlıyorsunuz ama bir türlü sonunu getiremiyorsunuz. Her hangi bir nedenle düzeninizi bozuyor ve iradenize hakim olamıyorsunuz. İncecik vücutlarda güzel kıyafetler görüyor ama siz bunların içine giremiyorsunuz.

“Tatile gideceğim. En az 10 kilo vermeliyim”. “Yeni yaşıma şişman biri olarak girmek istemiyorum”. “Bugün de yiyeyim. Pazartesi başlarım”. Bu cümleler size tanıdık geliyor mu? İyice çileden çıkıyor, kendinizi rejime hazırlıyorsunuz ama bu motivasyonunuz uzun sürmüyor.

Bazen kendi bildiğiniz rejim listelerini kullanıyorsunuz; bazen de profesyonel yardımla kilo veriyorsunuz fakat kalıcı çözüme ulaşamıyorsunuz ve verdiğiniz kiloları geri alıp başladığınız noktaya geri dönüyorsunuz. Sizin, öncelikle gerçekten istemeniz gerekiyor. Öyle, “istiyorum” demekle olacak bir şey değil. Bunu, yüreğinizle, tüm benliğinizle istemeniz ve kendinize güvenmeniz gerekiyor.

Bilinç altımız bizim davranışlarımızın ana kaynağıdır. Orada geçmişten bugüne tüm kayıtlar izleri ile birlikte saklıdır. Yaşadığı her olay, duyduğu her söz, insanı bir şekilde etkiler. Kişinin kendine duyduğu güven ya da güvensizlikleri, çeşitli korkuları, kaygıları, endişeleri yine bilinç altında birer duygu kümesi gibi birikirler. Telkinlerle açılan pencereler sayesinde , kişinin korkularını, endişelerini hafifletecek, sahip olduğu artı değerler ortaya çıkarılıyor.

Programın İçeriği

Telkinle Zayıflamak ve Sağlıklı Beslenmek Programında, her şeyin akılda başlayıp gönülde bittiği, bunun insan hayatındaki önemi vurgulanıyor. Aşırı yeme isteğinin psikolojik faktörlere dayandığı düşünülerek, zayıflamak isteyen kişinin meditatif bir duruma gelmesi sağlanarak , bilinçaltına verilen mesajlarla, metabolizmaya çalışma emri veriliyor, irade gücü arttırılıyor. Kişi, akıldan gönle damla damla inen doğru bilgilerle donatılıyor.

Telkinlerde ; doğru yaşama bilgileri, stresten kurtulma yolları, özgüveni geliştirme yöntemleri hakkında bilgiler veriliyor. Böylelikle sizi mutfağa yönlendiren etkenler ortadan kaldırılıyor.

Doğru beslenme kuralları öğretiliyor, her şeyi korkusuzca yemeyi, ‘yasak değil, uzak’ bilgisini, seçme özgürlüğünü yaşaması, neyi-ne zaman-nasıl ve ne ile yemeleri gerektiği anlatılıyor. Bu programda çikolata, fındık, fıstık, ceviz, dondurma yemek serbest!

Dört gün üst üste verilen depo telkinlerden sonra, ilk 2 ay her hafta haftada bir gün, sonraki 2 ay 15 günde, son 2 ay da ayda bir yapılan psikoterapilerle, günlük hayatıda yaşanılan içsel sıkıntılara, korkulara, kızgınlıklara, kısaca bizi yemek yemeye yönlendiren ve kimseyle paylaşamadığımız duygulara farklı çözüm yolları önerilerek o hafta yaşanılan problemlerle ilgili destek telkini veriliyor.

Programa 6 ay devam edilmesi öneriliyor, çünkü alışkanlıklar bir günde değişmiyor. Kilolar zaman içinde oluştu. Bu programda sıkça kullanılan önemli inanışlardan bir tanesi kişinin amacının kilo vermek değil, verilen kiloları geri almaması olduğu. Bu yüzden, program diyet programı değil, sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam programı; yeni bir hayat felsefesi öğretimi.

Telkinin amacı, gönlünüzün de bilgileri kabul etmesini sağlamak. Bilgiler tekrar tekrar verildiğinde, gönlünüz de bilgileri yavaş yavaş benimsiyor ve kabul ediyor.

Ayrıca destek amaçlı verilen “telkin kasetleri” sayesinde, hayatınıza pozitif yön verecek olan telkinleri sık sık dinleme fırsatı buluyorsunuz.

Bu Programın Kazandırdıkları

Bu programa katılarak daha dinamik, esnek, bedenlere sahip oluyorsunuz,

Günlük streslere karşı güç kazanıyor, zihni kavrayışlarınız artıyor, unutkanlık, yorgunluk gibi sizi yaşama sevincinden uzaklaştıran negatif hallerden ,bedeninize zarar veren gıdalara olan düşkünlüğünüzden kurtuluyorsunuz. İçinizdeki yaşama sevinci güçleniyor. Zaman içerisinde aldığınız telkinler ve uygulamaya koyduğunuz bilgilerle de fazla kilolarınızdan ve mutsuzluğunuza sebep olan etkenlerden kurtuluyorsunuz

Yapılan telkinler, metabolizmanın yeni bir düzene girmesini sağlıyor. Güç kazandırıyor. Yaşamınıza yeni boyutlar ekliyor. Yeni olumlu şartlanmalara kolaylık getiriyor. Motivasyon gücünüzü arttırıyor. Kendinize olan inancınızı ve güveninizi güçlendiriyor.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...