Erkekleri Ayaklarından Tanıyabilirsiniz

Erkekleri Ayaklarından Tanıyabilirsiniz

İngiliz araştırmacı Jane Sheehan, erkeklerin ayak tabanlarındaki izlerden ve parmak şekillerinden cinsel dürtülerinin açığa çıktığını söyledi.

İngiliz araştırmacı Jane Sheehan, erkeklerin ayak tabanlarındaki izlerden ve parmak şekillerinden cinsel dürtülerinin açığa çıktığını söyledi. İşte erkek ayaklarının anlattıkları:

  • Başparmak: Etli ve büyükse sizi kendinden daha çok düşünür. Samimi ve sadıktır. Başparmak genişledikçe, o kadar çok sırlarını sizinle paylaşır. Ancak; sadece üstteki kemiği büyükse soğuk bir kişiliğe sahip olur.
  • Taban: Taban oyuğu az olan erkekler yalnız kalamaz. Sosyal desteğe ihtiyaçları olur. Düztabanlar ise kararsızdır. Sık sık partner değiştirir.
  • Parmak uçları: Bükük bir şekilde duruyorsa yalan söylemeye oldukça yatkın anlamına gelir. Hatta yalan söylediklerinde de parmaklarının uçları kıpırdar.
  • Küçük ayak parmağı: Küçük ayak parmaklarını diğer parmaklarından ayrı olarak oynatabilenler maceraperestir. Bu tür erkekleri elde tutmak ve sıkılmamasını sağlamak için sürprizler yapmalısınız.
  • Ayak büyüklüğü: Taraklı ve büyük ayaklara sahip olan erkekler aldatmaya yatkındır. Küçük ayaklı erkekler daha tehlikelidir. Aldatmayı bir alışkanlık haline getirirler. Güzel kadınlara düşkündürler.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...