C Vitamini Efervesan - Aksu Vital

C Vitamini Efervesan - Aksu Vital

Günlük C Vitamini miktarını karşılamak için kullana bileceğimiz C Vitamini Efervesan - AksuVital nedir, ne kadar ve nasıl kullanılır inceliyoruz.

Günlük alınması gereken C vitamini miktarının karşılamak amacıyla sunulan C Vitamini Efervesan - AksuVital'i inceliyoruz.

C Vitamini Efervesan Nedir

AksuVital C Vitamini, özel formüle edilmiş içeriği ile vücudun ihtiyaç duyduğu enerji ve vitaminlerin karşılanmasına katkıda bulunur. İçerisinde C vitamini, D vitamini ve Çinko bulunduran takviye edici gıdadır.

C Vitamini Efervesan Faydaları Nelerdir

  1. İçerisindeki C vitamini, normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına destek sağlar.
  2. C vitamini kemiklerin, kıkırdağın, cildin ve diş etlerinin normal fonksiyonu için gerekli olan normal kollajen oluşumuna katkıda bulunur. C vitamini demir emilimini arttırır.
  3. İçerisindeki; D vitamini normal kemiklerin, kas ve dişlerin korunmasına katkıda bulunur. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.
  4. İçerisindeki çinko bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Çinko normal kemiklerin, saçın, tırnakların, cildin korunmasına katkıda bulunur. Çinko normal görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur.

C Vitamini Efervesan Yan Etkileri Nelerdir

C vitamininin yüksek miktardaki dozları, ishale ve idrara sık çıkmaya neden olabilir. İdrarınızın asidik olması bazı durumlarda böbrek taşı oluşumuna neden olabilir.

C Vitamini Efervesan İçerisindeki Vitamin Ve Elementler

  • C Vitamini
  • D Vitamini
  • Çinko

C Vitamini Efervesan Kullanım Önerisi

1 bardak suda (200 ml) çözdürülerek alınması tavsiye edilir.

C Vitamini Efervesan Doz Önerisi

1 Yaş üstü yetişkinler için günde 1 defa tüketilmesi önerilir.

C Vitamini Efervesan Nasıl Muhafaza Edilir

C vitamini içeren gıda takviyeleri mutlaka 25 derecenin altında bir sıcaklıkta muhafaza edilmeli, buzdolabına koyulmamalıdır.

Not: İçeriğindeki ekstrelerden dolayı partikül oluşturabilir ve köpürme yapabilir. Doğal bir olay olup, bozulma değildir.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...