Şiddet Devam Ediyor

Şiddet Devam Ediyor

Kemer'de müdahale etmek istediği alkollü kişi tarafından darp edilen 112 Acil Servis sürücüsünün gözüne 14 dikiş atıldı, sürücü 7 gün iş göremezlik raporu aldı.

Kemer'de müdahale etmek istediği alkollü kişi tarafından darp edilen 112 Acil Servis sürücüsünün gözüne 14 dikiş atıldı, sürücü 7 gün iş göremezlik raporu aldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, dün gece vatandaşların alkollü bir kişinin yerde yattığını bildirmesi üzerine 112 Acil Servis görevlileri, Yenimahalle ye gitti. Olay yerinde Mustafa D'nin alkollü olduğunu ve tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyduğunu belirleyen ekipler, Mustafa D'yi ambulansla hastaneye kaldırmak istedi.

Kendisinin alkollü olmadığını, bir yere gitmeyeceğini söyleyen Mustafa D'nin, 112 Acil Servis görevlilerine sözlü hakaretlerde bulunduğu ileri sürüldü.

Bu sırada Mustafa D'nin, kendisini ambulansa bindirmek isteyen doktorlara yardım etmek için ambulansın arka kapısını açan ambulans sürücüsü Selahattin Uçar'ın yüzüne yumruk attığı iddia edildi. Bunun üzerine haber verilen polis ekiplerince gözaltına alınan Mustafa D, Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Aldığı darbe nedeniyle gözünde sorun oluşan Uçar, sürücüsü olduğu ambulansı kullanarak Kemer Devlet Hastanesi ne gitti. Burada ilk tedavisi yapılan Uçar, daha sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne kaldırıldı. Hastanede gözüne 14 dikiş atılan Uçar, 7 gün iş göremezlik raporu aldı.

Uçar, tedavi gördüğü hastanenin önünde yaptığı açıklamada, 14 yıldır 112 Acil Servis sürücüsü olduğunu, bugüne kadar birçok sözlü şiddete maruz kaldığını anlattı.

Dün gece ilk defa fiziksel şiddete uğradığını ifade eden Uçar, "Bunlar sık karşılaşılan bir durum. Bizim sağlık görevlileri olarak daha dikkatli olmamamız gerekiyor. Dün gece bir anlık dikkatsizliğime geldi. Yoksa böyle bir şey olmazdı. Söz konusu kişiden şikayetçi oldum" dedi.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...