One A Day 55 Plus

One A Day 55 Plus

One A Day 55 Plus nedir ne için kullanılır, One A Day 55 Plus nasıl kullanılır, One A Day 55 Plus ilacının yan etkileri nelerdir?

Film Kaplı Tablet

Vitaminler:

A vitamini 6000 IU, B1 Vitamini 4.5 mg, B2 Vitamini 3.4 mg, B6vitamini6 mg, B12 Vitamini 25 mg,C vitamini 120 mg, D vitamini 400 IU, E vitamini 60 IU, biotin 30 mg, folik asit 0.4 mg, niasin 20 mg, pantotenik asit 20 mg.Mineraller: İyodür 150 mg, kalsiyum 220 mg, klorür 34 mg,magnezyum 100 mg, mangan 2.5 mg, potasyum 37.5 mg, bakır 2 mg, çinko 15 mg, krom 10mg, molibden 10 mg, selenyum 10 mg.

One A Day 55 Plus Ambalaj:

 60 film Tablet.

Endikasyon:

Özellikle 55 yaşını aşkın yetişkinlerde, günlük vitamin gereksinimini karşılamada,hastalıklarla bağlantılı olan ve yalnızca diyetsel besinlerle tedavi edilemeyen eksikliklerin önlenmesi ve tedavisine yardımcı olarak endikedir.

Kontrendikasyon:

Bileşimdeki Maddelerden herhangi birine duyarlılığı olanlarda, kanda ve idrarda kalsiyum düzeyinin normalin üstüne çıktığı durumlarda, böbrek taşı olan hastalarda, kanda tiroid hormonlarının normalin üstüne çıktığı durumlarda,kullanılmamalıdır.

One A Day 55 Plus Uyarılar:

 Hipervitaminoza neden olabilen A ve D vitaminleri ile ayrıca tedavi görenlerde yan etki görülmemesi için doz ayarlanmalıdır. Gebelikte yüksek doz A vitamini alınmamalıdır.Başka vitamin preparatlarıyla birlikte kullanılmamalıdır.

One A Day 55 Plus Yan Etkileri:

Nadiren alerjik reaksiyonlar,gastrointestinal bozukluklar (diyare, şişkinlik gibi) gö-rülebilir.

İlaç Etkileşimleri:

Levodopanın antiparkinson etkisi piridoksin (B6) tarafından inhibe edilir. Kalsiyum oraltetrasiklinlerin ve florür müstahzarlarının emilimini azaltabilir.Tiyazid diüretikleri üriner kalsiyum atılımını azalttığından,kanda kalsiyum artış riski gözönünde tutulmalıdır.

One A Day 55 Plus Doz Önerisi:

Yetişkinler tarafından günde 1 film Tablet, bir miktar sıvı ile alınır.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...