Siyah Noktalarınızla Vedalaşın

Siyah Noktalarınızla Vedalaşın

Güzellik uzmanlarının hazırladığı sıkı bir bakımla porselen gibi bir cilde sahip olabilirsin. İşte yapman gerekenler:

Makyajını Temizle

Makyajını çıkarmadan yatağa girmek siyah noktalara yol açan en önemli sebeplerinden biridir. Gece boyunca cildinde kalan makyaj, gözeneklerinin yağ ve kirle dolmasına sebep olur. Unutma, genişleyen ve tıkanan gözenekler zamanla sana siyah nokta olarak geri dönecekler. Bundan korunmak için, cildini makyaj temizleme suyu ile temizlemelisin. Maskaranı eve geldiğinde makyaj çıkarma mendili ile çıkarabilirsin.

Cildini Buhara Tut

Böylece buharla yumuşayan ve temizlenen cildin peeling için uygun olacaktır. Ufak hareketlerle, cildinde kalan siyah noktaları temizleyebilirsin. Buhar maskesini iki haftada bir tekrarlamalısın. Buhar, cildine yerleşen yağı ve kiri temizlemede en kolay ve pratik yoldur. Bunun için, büyük bir kâseyi sıcak su ile doldur. Yüzünü buhara nemlendirmek cilt bakımının olmazsa olmazlarındandır! Mutlaka her sabah ve akşam cildini nemlendirmelisin. Böylece cildinde siyah nokta oluşumuna engelleyebilirsin.

Gözeneklerini Buzla Küçült

Geniş gözenekler için acil bir çözüme ihtiyacın varsa, yüzünü buzla yıkamalısın. Buz gözeneklerinin bir süre için küçülmesine yardımcı olur.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...