Balmandol

Balmandol

Balmandol nedir ne için kullanılır, Balmandol nasıl kullanılır, Balmandol ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Tıbbi Yağ Banyosu

Badem yağı 0.301 g,parafin likit 0.695 g/g

Ambalaj:

 225 mL’lik plastik şişe.

Endikasyon: 

Derinin az yağlı, kuru, çatlak ve pullanan yapı gösterdiği hastalıklarda yardımcı preparat olarak özellikle, endojen ekzema (nörodermit), kuru ve pullanan deri (sebostase), kaşıntılı yaşlı derilerinde, psöriazis ve ihtiyoziste ve PuVA öncesi durumlarda kullanılır.

Uyarılar: 

Sabun kullanılmamalıdır. Hasta Eğer yıkanmayı düşünüyorsa,Balmandol Banyosunu yıkandıktan sonra almalı, tersini yapmamalıdır. Gözle temasından kaçınılmalıdır.

Doz Önerisi:

 Tam banyo: 15 ile 30 mL; kısmi banyo: Su yüzeyinde daha az miktarda. Haftada 2-3 banyo alınır. Dolmuş olan küveteBalmandoldö-külüp elle hafifçe karıştırılaraksuyun yüzeyine dağıtılır. Banyo suresi 10-15 dakika, su ısısı 35 derece civarında olmalıdır. Banyodan sonra vücut ovarak kurulanmamalı,havlu ile hafifçe dokunarak kurulanmalıdır.Balmandol Yağlı bir pomat yerine kullanıla bildiği gibi, duştan sonra nemli deriye sürülerek de kullanılabilir.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...