Expigment

Expigment

Expigment nedir ne için kullanılır, Expigment nasıl kullanılır, Expigment ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Expigment Krem Orva 

Etken Maddeler:

Hidrokinon 

Piyasa Şekilleri: 

2 %: 30 g, 4 %: 30 g lık tüplerde.

Expigment Krem Kullanım Şekli: 

Günde 2 kez gerekli bölgelere sürülür.

Expigment Krem Endikasyonları: 

Depigman etkilidir. Chloasma, Melasma, Senil Lentigines ve diğer istenmeyen hiperpigmentasyon görülen durumlarda zaman içinde renk açılması sağlamak için kullanılır. Kontrendikasyonları: Daha önce bu preparata veya bileşimindeki maddelerden herhangi birine karşı hassasiyet veya alerji izlendiği takdirde kullanılmamalıdır. 

Expigment Krem Uyarılar: 

Hidrokinon belirtildiği şekilde kullanılmadığı takdirde istenmeyen kozmetik etkilere neden olabilir. Kullanılmadan önce hassasiyet veya alerji testi yapılmalıdır. Kaşınma, vezikül oluşumu veya aşırı iltihaplanma görülürse kullanılmamalıdır. Gözlere temas ettirilmemelidir. 2 aylık kullanım sonucu renk açılması veya beyazlama gözlenmezse kullanımına son verilmelidir. Tedavi esnasında ve sonrasında repigmentasyonu önlemek için rengi açılmış olan bölge güneş ışığından korunmalıdır. Hamilelerde kullanımıyla ve anne sütüne karışıp karışmadığı ile ilgili bilgi yoktur. Bu durumlarda kullanımına dikkat edilmelidir. 12 yaşından küçük çocuklarda kullanımı hakkında herhangi bir bilgi yoktur. 

Expigment Krem Yan Etkileri: 

Bazen lokalize kontakt dermatit gibi yan etkiler görülebilir.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...