Fito

Fito

Fito krem nedir ne için kullanılır, Fito krem ne işe yarar nasıl kullanılır, Fito ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Fito İntertulle

  • Ritiktum vulgaresulu ektsresi 0.60 g
  • Etilenglikol monofenil eter 0.04 g

Fito Ambalaj:

 10x10 cm lik 5 gazlı bez içeren ambalaj.

Fito Endikasyon:

 Epitelin Yenilenmesini gerektiren deri dokusu rahatsızlıklarının topikal tedavisinde kullanılır. Bu amaçla ülsero distrofik değişimlerde(varikoz ülserler, radyodermatit, uzun süre yatağa bağlı kalanlarda görülen yaralar, fistüller, dekübit yaraları, çatlaklar), egzama psöriatik belirtilerde (eritrodermik olgular, dermatoz, alerjik kaşıntılar), her derecede yanık, kapanmayan yaralar, mesleki intoksikasyonu yol açtığı cilt rahatsızlıkları, soğuk nedeniyle oluşan çatlaklar,cilt dokusunun yenilenmesi işleminin değişik nedenlere bağlı olarak yavaşladığı ya da değiştiği olgularda (yaşlılık, çeşitli kozmetiklerin oluşturduğu lezyonlar) endikedir.

Kontrendikasyon:

 Bileşimdeki maddelerden herhangi birine karşı önceden oluşmuş aşırı duyarlılık durumlarında kontrendikedir.

Fito Krem Doz Önerisi:

Fito İntertulle: Günde 1-2 kez uygulanır.Gazlı bezin daima nemli ve yumuşak olmasına dikkat edilmelidir. Antiseptik ve antibiyotik içeren diğer ürünlerle birlikte kullanılabilir.

Fito Krem: Günde 2 kez hastalıklı bölgeye sürülerek, hafif masajla yedirilir. Lokal Alerjik belirtiler görülürse tedavi kesilmelidir.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...