Fraxodi

Fraxodi

Fraxodi nedir ne için kullanılır, Fraxodi nasıl kullanılır, Fraxodi ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

SC Enjektör

Nadroparin

Ambalaj:

 30.000 ICU AXa/0.6 mLx2 şırınga ampul

: 40.000 İCU AXa/0.8 mLx2 şırınga ampul

: 50.000 ICU AXa/1 mLx2 şırınga ampul.

Endikasyon:

 Derin ven trombozunun tedavisinde endikedir.Furacin Soluble Dressing Pomad: %0.2x56 g(Eczacıbaşı).

Endikasyon:

 Travmatiklezyonlarda, ameliyat yaralarının enfeksiyonlardan korunmasında(özel-likle anorektal lezyonlara yapılan girişimler ve kolostomiden sonra; apse, osteomiyelit, antraks ve paranişilerin cerrahi tedavisinden sonra); özellikle diğer antibakteriyel ilaçlara direnç gelişme olasılığı bulunan ikinci ve üçüncü derece yanıklarda tedavi ilave olarak; özellikle geçmişinde dirençli bakteri epidemilerineraslanılan hastanelerde, bakteriyel kontaminasyonun greft reddineyol açabileceği durumlarda da endikedir.

Kontrendikasyon:

 Aşırı duyarlı olduğu bilinen kişilerde kontrendikedir.

Uyarılar:

 Böbrek yetmezliğinde dikkatle kullanılmalıdır. Gebelerde kullanımıyla ilgili yeterli bilgi olmadığından, yarar/risk olasılığı göz önünde tutularak kullanılması önerilir. Emziren kadınlarda kesin kullanılması gerekiyorsa emzirmeye son verilmesi uygun olur.

Yan Etkileri:

 Seyrek olarak döküntü, kaşıntı ve lokal ödem gibi değişik derecelerde kontakt dermatit reaksiyonları görülmüştür.

Doz Önerisi:

 Lezyonun büyüklüğüne göre alınan miktarlar ve doğrudan lezyonun üzerine uygulanarak yayılır. Ameliyat sonrası enfeksiyonların önlenmesinde ve geniş yanık alanlarına uygulanmasında üzerine vazelinli gazlı bez kapatılması yapışmayı önler.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...