Kwellada Krem Rinse

Kwellada Krem Rinse

Kwellada Krem Rinse nasıl kullanılır, Kwellada Krem Rinse ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Krem

Permethrin %1

Ambalaj:

 120 mL’lik plastik şişe.

Kwellada Lotion

Losyon

Permethrin %5

Ambalaj:

 120 mL’lik plastik şişe.

Endikasyon:

 Baş biti enfestasyonları nın tedavisinde ve risk altındaki insanların baş biti enfestasyonları ndan korunmasında endikedir.

Kontrendikasyon:

 Piretroidler,piretrinler ve permetrin karşı alerjisi olanlarda kontrendikedir.

Uyarılar:

 Sadece dıştan kullanım içindir.Gözler için irritan değildir. Ancak kazara bulaşırsa, gözler hemen bol temiz su ile yıkanmalıdır. Hayvan çalışmalarında, gebelik sırasında permetrin uygulaması nedeniyle fetusun zarar gördüğünü belirten herhangi bir bilgi elde edilmemiştir. Permetrinin çok az bir yüzdesi süte geçebildiğinden, sütteki konsantrasyonlarının yenidoğan/-bebek için herhangi bir risk oluşturması beklenmez.

Yan Etkileri:

 Genelde iyi tolere edilir. Çok Az kişide baş derisinde eritem, döküntü ve/veya irritasyon (yanma/batma ve karıncalanma) görüldüğü bildirilmiştir.

Doz Önerisi:

 Kwellada Krem: Erişkinler ve 6 aylıktan büyük çocuklarda, önce saçlar şampuan ile yıkanır. Duruladıktan sonra saçlar nemli kalacak şekilde kurulanır. Saç ve saçlı deriyi kaplamaya yeterli miktarda KwellaKrem Rinse Uygulanır.Uzunluğu Omuza kadar olan saçlarda 60 mL, daha uzun saçlar için de 120 mL krem yeterli olur.Uygulamadan Sonra ilacın etkisi için 10 dakika beklenir. Daha sonra saçlar suyla yıkanıp kurulanır. Ölü bit ve yumurtalarının temizlenmesi gereklideğildir. Kozmetik açıdan gerekli görüldüğünde sık bir tarak kullanılarak ölü bit ve yumurtaları temizlenebilir. Tek bir tedaviyle olguların%97-99’u iyileşir. Gerekirse 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanabilir.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...