NerisonaC

NerisonaC

NerisonaC nedir ne için kullanılır, NerisonaC nasıl kullanılır, NerisonaC ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

krem

Diflukortolon valerat 1 mg, klorkinaldol 10 mg/g

Ambalaj:

 15 g’lik tüp.

Endikasyon:

 Topikal Kortikosteroid tedavisine yanıt veren bakteri ve/veya mantarlarla enfekte deri hastalıklarında endikedir. Ayrıca, bakteri ve mantar enfeksiyonlarına karşı profilaksi istenen enflamatuvar ve alerjik deri hastalıklarının tedavisinde ne önerilir.

Kontrendikasyon:

 Tüberkülotik, sifilitik lezyonlar veya viral hastalıklar bulunduğunda (vaccina, çiçek ve suçiçeği) kullanılmamalıdır.Canlı aşıların uygulanması sırasında kullanılmamalıdır. Bileşimdeki maddelerekarşı duyarlığı bilinenlerde kontrendikedir.

Uyarılar:

 Gözlerde kullanılmamalıdır.İrritasyon görülürse topikal kortikosteroid uygulaması durdurulmalıdır.Kesin gerekmedikçe gebelerde kullanılmamalıdır.

Yan Etkileri:

 Vücudun%10’dan fazla bir bölümünde ve/veya 4 haftadan uzun bir süre uygulandığında,özellikle kapalı pansuman kullanılmaktaydı birtakım lokal yan etkiler görülebilir.

Doz Önerisi:

 Günde 2, bazan 3 kez ince bir tabaka halinde hastalıklı bölgeye uygulanır. Süt çocukları ve 4 yaşına kadar çocuklar, özellikle kundakla örtülü deri bölgelerinde, 3 haftadan uzun süre tedavi edilmelidir.

 

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...