Pimafucin

Pimafucin

Pimafucin nedir ne için kullanılır, Pimafucin nasıl kullanılır, Pimafucin ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Deri Pomadı

Ambalaj:

 20 mg/gx15 g’lik tüp.

Endikasyon:

 Cilt ve tırnaklarda, başta Candid albicans olmak üzere, çeşitli mikotik organizmaların neden olduğu akut ve kronik hastalıkların tedavisinde: İnguinal, perianal, gluteal (diaper rash), interdigital, meme altı,dış kulak yolu kandida enfeksiyonları; perleş, paronişia, onikokandidiazis,balanitis, dermatofitozların (ținea capitis, ținea barbae, ținea corporis, tinea inguinalis, ținea versicolor, tinea cruris, tinea unguium, tinea pedis, tinea interdigitalis vs.) tedavisinde endikedir.Candidave/veyaTrichomonas vaginalisvajinitlerinin tedavisinde,tekrar enfeksiyonu önlemek için (inguinal ve perineal bölge derisine)kullanılır.

Kontrendikasyon:

 Aşırı duyarlılığı olan hastalarda kullanılmamalıdır.

Uyarılar:

 Antibakteriyel etkisi yoktur.Bu nedenle, aynı zamanda mikrobik bulaşma olduğu saptanan veya düşünülen olgularda, birlikte antibakteriyel bir ajan, tercihen, sistemi kullanımı olmayan neomisin uygulanmalıdır.

Yan Etkileri:

 Şimdiye kadar bildirilmemiştir.

Doz Önerisi:

 Günde 3-4 kez hasta cilt bölgesine ince bir tabaka halinde sürülür. Tedavi süresi, olguya göre 1-2 hafta ile 1 ay arasında değişir.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...