Psoraks

Psoraks

Psoraks nedir ne için kullanılır, Psoraks nasıl kullanılır, Psoraks ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Krem

Antralin %25, salisilik asit %20

Ambalaj:

 30 g'lik tüp.

Psoraks Forte

Krem

Antralin %50, salisilik asit %20

Ambalaj:

 30 g'lik tüp.

Endikasyon:

 Kronik Psoriaz İsin tedavisinde kullanılır. Ciltteki ve saçlı bölgede sedef hastalığının spesifik ilacıdır. Sedef hastası olan kişilerin ciltleri pürüzsüz ve düzgün bir görünüm kazandırır.

Kontrendikasyon:

 Akut psoriazi steve bileşimdeki maddelere karşı duyarlı olanlarda kontrendikedir.

Uyarılar:

 Aniden kızarıp açılan yaralara, gözlere, normal deriye, genital bölge ve diğer mukozalara uygulanmaz. Gebeler Ve emziren annelerde kullanılmamalıdır. Elbiselerin ve yatak çarşaflarının lekelenmemesi için koruyucu kıyafet giyilmesi önerilir. Uygulamadan sonra banyo veya duş alınmalı, eller iyice yıkanmalıdır.

Yan Etkileri:

 Cilt tahrişi,saç ve tırnaklarda renk bozukluğu gibi yan etkiler görülebilir.İlaç sürüldüğü deride kırmızı kahverengi renklenme yapabilir, tedavi ilerledikçe bu renk morumsu bir hal alabilir, endişe edilmemelidir,bir süre sonra geçer. Eğer ilk tedavide fazla acı veya yaraların çoğalması görülürse uygulama süresi azaltılıp kullanım bırakılabilir.

Doz Önerisi:

 Tedaviye %25'lik Psorax Krem İle başlayıp en az bir hafta uygulandıktan sonra irritan etki oluşmuyor ve gerekiyorsa%5'lik Psorax Krem Forte İle uygulamaya devam edilir.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...