İçimizi Isıtan Güzellik: Ihlamur

İçimizi Isıtan Güzellik: Ihlamur

Kış mevsimine girmemiz sebebiyle hastalıklarla karşı karşıya kalıyor, yaşadığımız modern dünyada birçok olumsuz etkene engel olamıyoruz.

Kış mevsimine girmemiz sebebiyle hastalıklarla karşı karşıya kalıyor, yaşadığımız modern dünyada birçok olumsuz etkene engel olamıyoruz. Binlerce yıldır doğada varolanalternatif bitkisel çözümleri ise gündelik hayatımızda uygulamakta sorun yaşıyoruz. Çeyrek asırdır doğal yaşam kalitesini arttırma yolunda ilerleyen AksuVital kış aylarında bizleri yalnız bırakmayarak, pratik çözümler üretiyor.

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi ve Fitoterapi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdem Yeşilada kış aylarında bağışıklık sistemini desteklemek için doğru bitkisel ürünlere yönelmemiz gerektiğine değinerek bağışıklık sistemimizin esasında bir "tasarruf hesabı" ya da “kumbara” gibi olduğunu belirtiyor. Geleneksel tıbbın en fazla kullanılan yöntemlerinden biri olan infüzyon(demleme) yöntemi, Aksu Vital'in sunumu ile bitkileri günlük hayatta kullanmamızın en kolay yolu olduğunu kanıtlıyor.

Ihlamur bitkisi hoş kokusunun tüm çekiciliğiyle, geçmişten günümüze kış aylarının vazgeçilmezi olarak kültürümüze dâhil olmuştur. Kış aylarında imdadımıza yetişen ıhlamur çayı alışkanlıktan öte birçok fayda sağlıyor. Bağışıklık sistemi bir kumbara ise ıhlamuru da birikimimiz olarak düşünebiliriz. Etken maddelerinden olan musilaj, quercetin, saponin, öjenol ve tanenlerle üst solum yolları ve tüm soğuk algınlıklarına karşı destekleyici olarak tercih edilen bu bitkinin özellikle hastalık öncesi kullanımı önerilir. Böylece bağışıklığı destekleyerek olabilecek sorunlar bir nevi önlenmiş olur.

Aksu VitalShiffa Home markasıyla sunduğu birçok çay seçeneği ile bizlere çay içmenin zevkini yaşatıyor. Çaylarının süzen poşet olması da ayrı bir kullanım kolaylığı sunuyor. Shiffa Home Ihlamur Çayı'nı www.aksuvital-pazar.com sitemizden temin edebilir firmamızla ilgili bilgilere www.aksuvital.com.tr'den ulaşabilirsiniz.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...