Somon DNA’sı: Ellerinizin Ve Boynunuzun Mucizesi!

Somon DNA’sı: Ellerinizin Ve Boynunuzun Mucizesi!

Yaşlanma önce ellerde ve dekolte bölgesinde kendini gösteriyor. Boyun gün boyunca katlanarak, kıvrılıyor; eller ise nemini ve canlılığını kaybediyor.

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Aysun Mamak; bu yeni yöntemi anlattı: ‘’İnsan cildi DNA’sına en yakın model olan somon balığı DNA’sı. Somon DNA’sı ile eller ve boyun bölgesinde eksilen moleküller yerine konuluyor; cilt parlaklık kazanıyor, nemlenme artıyor, ince çizgiler ve kırışıklıklar azalıyor

Ellerimiz yaşımızı en çabuk ele veren organlarımızdan biri. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Aysun Mamak’a göre; yaşlanmanın etkileri önce ellerde ve dekolte bölgesinde ortaya çıkıyor. Boyun derisi yüz derisinden daha ince ve daha hassastır. Güneşten inanılmaz derecede etkilenir. Yüzümüze oranla çok daha fazla baskı altındadır. Gün boyunca kıvrılır, katlanır, şekilden şekile girer. Gece uyurken bile aynı baskı devam eder. Ellerimiz ise nemini ve canlılığını kaybeder ve elastikiyeti bozulur. 

Yaşlanmanın ortaya çıkmasının asıl sebebi; vücutta bulunan doğal maddelerin eksilmesidir. Doğal maddeler eksildikçe cildin DNA’sı bozulur. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Aysun Mamak; ellerde ve boyunda cildin bozulan DNA’sını onarmak için yepyeni ve mucizevi bir yöntem uyguluyor: Somon DNA aşısı.

İnsan Cildinin DNA’sına En Yakın DNA Modeli

Patentli bir yaklaşım metodu olan Somon DNA aşısı yönteminde Somon balığı DNA molekülleri ve hyaluronik asit kombinasyonu cilt altına uygulanıyor. Aysun Mamak; enjekte edilen bu maddelerin vücudumuzun tamamen doğal elemanları olduğunu; Somon balığı DNA’sının insan cildinin DNA’sına en yakın kaynak olduğunu belirtiyor.

Peki ya Somon DNA Aşısının Etkileri Neler?

 Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Aysun Mamak anlatıyor: ‘’Bu tedavide cilt yaşlanması sonucu eksilen moleküller yerine konularak cildin nem dengesi ile birlikte kolajen ve elastin stimülasyonu sağlanıyor. Bu sayede, cilt içindeki nemlenme seviyesi artırılıyor ve kalıcı nemlenme ortaya çıkıyor. Cilt yüzeyinde aydınlanma ve parlaklık meydana geliyor. Kolajen ve elastin stimülasyonu ile de cilt esnekliği geliştirilmiş oluyor. Cildin bozulan formu eski parlaklığına ve sıkılığına kavuşuyor. İnce çizgiler açılıyor ve cilt kalitesi artıyor. İhtiyaca göre 3-4 seans 15’er gün aralıkla uygulanıyor. Aksatmadan uygulanan seanslar sonunda cilt çok daha gergin, parlak ve kırışıklıklardan arınmış hale geliyor. Ağrısız olan tedavi; etkinliğini 1 yıl boyunca koruyor.’’

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...