Alkagin

Alkagin

Alkagin nedir ne için kullanılır, Alkagin nasıl kullanılır, Alkagin ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Jel

Su, propilen glikol, gliserin,arginin,sorbitol, pantenol, sodyum hyaluronat, mentha piperita, hidrolizeglikozaminoglikanlar, aloe barbadensis, kalendula officinalis çiçek ekstresi,malva silvestris çiçek ekstresi, tilia kordata çiçek ekstresi, karbomer, PEG 40hidrojenize kastor yağı, klorheksidin diglukonat, plisorbat 20, metilparaben,disodyum EDTA, tetrasodyum EDTA.

Ambalaj:

 30 mL’lik tüp.

Endikasyon: 

Dış genital organlarda görülen tahrişlerde vekaşıntılarda kullanılır. Bileşimdeki sodyum hyaluronat, pantenol ve bitkiselekstreler ürüne yumuşatıcı, iyileştirici ve ferahlatıcı bir özellik katarlar.Bu sayede dış genital organlarda görülen kuruluklar, tahrişler ve kızarıklarnormalleşir.Alkagin Jeluzun süre kullanılabilir.

Uyarılar: 

Haricen kullanılır. Gözle temasettirilmemelidir, temas halinde suyla yıkanmalıdır.

Doz Önerisi:

 Tahrişli bölgeye 3 cm’lik jel sürülerek ovuşturulur.Günde 1-2 kez kullanılır.

Alkagin

Pudra

Mısır nişastası,buğday nişastası, pirinç nişastası, tapioka nişastası, çinko oksit, silisyum hidrat,magnezyum stearat, aldioxa, kalendula officinalis çiçek ekstresi, tilia cordataçiçek ekstresi, malva silvestris çiçek ekstresi, etil linoleat, etil linolenat,tokoferil asetat, sodyum dehidroasetat, metil paraben, parfüm.

Ambalaj: 

100 gram.

Endikasyon:

 Dış genital organlar, kasık ve perianal bölgede oluşankızarıklık ve tahrişlere karşı derinin korunmasına yardımcı olur.

Uyarılar: Haricen kullanılır. Gözle temasettirilmemelidir, temas halinde suyla yıkanmalıdır.

Yan Etkileri: Bilinen biryan etkisi yoktur.

Doz Önerisi:

 Dış genital organların tahrişlerden korunması içinharicen kullanılır. Sabah ve akşam gerektiği kadar kullanılır.

Alkagin

Solüsyon

Su, kokoamidopropilbetain, sodyum lauril sarosinat, PEG 7 gliseril kokoat, polisorbat 20,sorbitol, seteareth60 miristil glikol, propilen glikol, disodyumkokoamfodiasetat, kokoamidopropilamin oksit, sodyum kokoil glutamat, PEG 40hidrojenize hint yağı, kalendula officinalis çiçek ekstresi, tilia cordataçiçek ekstresi, malva silvestris çiçek ekstresi, arginin, triklosan, trisodyumEDTA, parfüm.

Ambalaj: 

200 mL’lik polietilen flakon.

Endikasyon: 

Alkaginçözelti, intim hijyeninde kullanılan pH’sı 7.5 olan temizlik çözeltisidir.İçinde bulunan bitkisel ekstreler; kalendula, ebegümeci ve ıhlamur ekstresisayesinde koruyucu, yumuşatıcı ve ferahlatıcı etkiye sahiptir.

Uyarılar:

 Haricen kullanılır. Gözle temasettirilmemeli, temas etmesi durumunda bol suyla yıkanmalıdır.

Doz Önerisi: 

Dış genital organların yıkanması için çözeltiden, normalbir sıvı sabun gibi (10 gr kadar) alınır, uygulanır ve bol suyla yıkanır. Günde1-2 kez, sabah ve akşamları gerektiği kadar kullanılır.

Alkagin Mer

Sprey

Steril izotonik denizsuyu

Ambalaj: 

200 mL’lik tüp, tek kullanımlık 3 steril kanül ilebirlikte.

Endikasyon: Kadın vajina hijyeni için kullanılır.

Uyarılar:

 Haricen kullanılır. Gözle temasettirilmemeli, temas etmesi durumunda bol suyla yıkanmalıdır.Alkagin Mer, vajinal suppozituar, ovül ve lokaluygulanan doğum kontrol ilaçlarından önce uygulanmalıdır. Kutu basınçlıolduğundan bittikten sonra delinmemeli ve ateşe atılmamalıdır.

Doz Önerisi: 

Kanül vajina içine dikkatlice yerleştirilir. Tüpün sübapkısmına 3 saniye boyunca bastırılır. Bu lavaj işlemi tercihen oturur ya da sırtüstü pozisyonda uygulanır. Tüpün 3 uygulamadan önce bitmesini engellemek içinpüskürtme zamanlarına uyulmalıdır. Kişisel ihtiyaca göre ayda 1-2 kezkullanılır.

 

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...