Bilokan Forte

Bilokan Forte

Bilokan Forte nedir ne için kullanılır, Bilokan Forte nasıl kullanılır, Bilokan Forte ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Damla

Ginkgo biloba ekstresi

Ambalaj:

 40 mg/mL 50 mL’lik ambalaj.

Endikasyon: 

Organik Beyin sendromuna bağlı olarak gelişen serebral performans bozukluklarının semptomatik tedavisinde (hafıza zayıflığı, konsantrasyon bozukluğu,ruhsal uyum bozuklukları, baş dönmesi, kulak çınlaması ve baş ağrısı,primer hedef grup, primer dejeneratif demans, vasküler demans ve her ikisinin miks formlarındaki demans sendromları olan hastalarda);periferik arteriyel okluzif hastalıklarda Fontaine stage II (intermittan klodikasyon)’de ağrısız yürüme mesafesinin iyileştirilmesi; vasküler veya involüsyona bağlı vertigo ve kulak çınlamasında endikedir.

Kontrendikasyon:

 Ginkgo glikozidlerine karşı önceden oluşmuş aşırıduyarlık durumlarında kullanılmamalıdır.

Uyarılar:

 Gebelerde kullanılması önerilmez.

Yan Etkileri:

 Hafif gastrointestinal rahatsızlık,baş ağrısı, alerjik deri reaksiyonları görülebilir.

Doz Önerisi: 

Bilokan Damla: Demans sendromunda günde 3 kez 20-40 damla (günlük doz 120-240 mg). Periferik arteriyel okluzif hastalık, vertigo, kulak çınlaması gibi durumlarda günde 3 kez 25 damla veya günde 2 kez 40 damla.Bilokan Tablet: Demans sendromunda günde 3 kez 1-2 Tablet (günlük doz 120-240 mg).Tedavinin süresi semptomların şiddetine bağlıdır ve bu kronik hastalıkta en az 8 hafta sürmelidir. Periferik arteriyel okluzif hastalık, vertigo, kulak çınlamasında günde 3 kez 1 Tablet Veya günde 2 kez 2 Tablet. Periferik arteriyel okluzif hastalıkta,ağrısız yürüme mesafesinin iyileştirilmesi minimum 6 haftalık tedavi gerektirir.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...