Duovisc

Duovisc

Duovisc nedir ne için kullanılır, Duovisc nasıl kullanılır, Duovisc ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Viskoelastik Sistem 

Ambalaj:

 Duovisc Viskoelastik Sistem; 0.40 mLProvisc/ 0.35mLViscoatve 0.55 mLProvisc/ 0.50 mLViscoat'tan oluşan iki ayrı kombinasyon halinde bulunan tek kullanımlık cam şırıngalarda sunulmaktadır. HemViscoatve hemdeProviscşırıngalar iki adet 27 gauge'lık künt tip kanül veViscoatilekombine kullanılmak için kanül kilit halkası ile birlikte tek blister ambalajda bulunmaktadır.

Endikasyon:

 DuoviscViskoelastik Sistem, bir katarakt operasyonusırasında iki ayrı viskoelastik materyale özel görevler oluşturması için ayrıayrı veya ardışık olarak kullanılabileceği farklı fizikokimyasal özellikler vermek üzere tasarlanmıştır. Viskoelastik seçimi, söz konusu cerrahi görev performansının kolaylaştırılması için her birisinin farklı kapasitelerinin anlaşılması esasına dayandırılmaktadır.

Uyarılar:

 Ürün ambalajında bulunan Viscoat Viskoelastik Materyal, Provisc Viskoelastik Materyal ve steril kanülleri sadece tek kullanımlıktır. Viskoelastik solüsyonların göz içi basıncını artırıcı etkisibulunduğundan risk altında bulunan hastalarda dikkatli kullanılmalıdır.

Doz Önerisi:

 Oftalmik operasyonlar sırasında, her iki preparat gerektiği gibi kullanılır.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...