Floraquin

Floraquin

Floraquin nedir ne için kullanılır, Floraquin nasıl kullanılır, Floraquin ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Vajinal Tablet

Diiyodohidroksikinolein

Ambalaj:

 100 mgx25 tablet.

Endikasyon:

 Protozoa Sid Ve fungi sid etkilidir. Trikomonas vaginitis, mikotik vajinit,nonspesifik ve karışık vajinit, post klimakterik (senil) vajinit,lökore ve vajinal prüritte endikedir. Onarım için uygun bir ortam ve deodorant bir etki sağlamak için serviksin koterizasyonu veyakonizasyonunun ardından ve postpartum endoservice-tis de kullanılabilir.

Kontrendikasyon:

 8-Hidroksikinolin Veya iyot içeren müstahzarlara aşırı duyarlılığı olanlarda kontrendikedir.

Uyarılar:

 Gebelere uygulanacak tedavide ilacın anne ve fetüs üzerinde yaratması olası etki ile tedaviden beklenen sonuç karşılaştırılmalıdır. 8-Hidroksikinolin İle uzun süren yüksek dozda oral tedavilerde optik neuritis, optik atrofi, periferal nöropati görüldüğü olmuştur. Vajinal kullanımdan sonra bu etkilerin görüldüğü ilişkin bir bilgi yoktur.Hipertiroidizmi olan hastalara dikkatle uygulanmalıdır.İlacın uygulanması tiroid fonksiyon testlerini yanıltabilir.

Yan Etkileri:

 Yan etkiler pek görülmez. Bazan,önceden var olan akıntı, tedavinin ilk günlerinde artabilir.

Doz Önerisi:

 İki veya daha fazla menstrüel siklus süresince günde iki ıslatılmış Tablet, yatmadan önce vajenin derinliği yerleştirilir. Hekim önerisine göre, gerektiğinde veya hijyenik amaçla ılık asit duşlar yapılabilir.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...