Megadyn

Megadyn

Megadyn nedir ne için kullanılır, Megadyn nasıl kullanılır, Megadyn ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Film Tablet

A vitamini 10.000IU, B1 Vitamini 20 mg, B2 Vitamini 5 mg, Kalsiyum Pantotenat 11.6 mg, B6 Vitamini 10 mg, B12 Vitamini 0.005 mg, C vitamini 150 mg, D3 Vitamini 500 IU, E vitamini 10 mg, biotin 0.25 mg, nikotinamid 50 mg. Demir 10 mg, fosfor 25.8 mg,kalsiyum 50 mg, magnezyum 36.2 mg, mangan 0.5 mg, bakır 1 mg, çinko 0.5mg, molibden 0.1 mg.

Ambalaj:

 30 draje.

Endikasyon:

 Önemli bir cerrahi girişim öncesi sonrası, ağır yanıklar, uzun süreli hastalıklar ve nekahat dönemleri, gastrointestinal bozukluklara bağlı absorpsiyon sorunları, kronik alkolizm gibi vücudun direncinin azaldığı ve vitamin gereksiniminin arttığı durumlarda kullanılır.

Kontrendikasyon:

 Bileşimdeki Maddelerden herhangi birine, özellikle B1 Vitamininekarşı önceden oluşmuş aşırı duyarlılık durumlarında kontrendikedir.

Uyarılar:

 Yüksek dozlarda ve uzun süreli kullanıldığındaözellikle A ve D hipervitaminozuna yol açabileceği unutulmamalıdır.

Yan Etkileri:

 Aşırı dozlarda, uzun süreli kullanımı halinde hipervitaminoza bağlı olarak alerjik deri döküntüleri, mukoza ülserasyonları gibi yan etkiler ortaya çıkabilir.

İlaç Etkileşimleri:

 Levodopa ile birlikte kullanılmamalıdır.Levodopanın antiparkinson etkisini zayıflatabilir.

Doz Önerisi:

 Yetişkinlere günde 1 draje verilmesi önerilir.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...