Oksitin

Oksitin

Oksitin nedir ne için kullanılır, Oksitin nasıl kullanılır, Oksitin ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

El Temizleme Jeli

İzopropil alkol, etil alkol vs.

Ambalaj:

 80 mL’lik plastik tüp ve 225 mL’lik plastik şişe.

Endikasyon:

 İzopropil Alkol bakterisid, virüsid, fungusid ve protozoid etkilidir.Suya gerek kalmadan el antisepsisinde kullanılır.Etkileş: Alkol, fenotiyazinler, trisiklik antidepresanlar,atropin, amantadin, haloperidol, prokainamid, kinidin, MAO inhibitörleri ile birlikte kullanılmamalıdır.

Doz Önerisi:

 Oledro Tablet: Yetişkinlerde günde 3 kez 1-2 tablet, 6-12 yaş arası çocuklarda 8 saat arayla günde 3 kez 1 tablet, 12 yaşından büyük çocuklara,yetişkin dozlarda verilebilir. 6 yaşındaki ve daha küçük çocuklarda kullanılması önerilmez.Oledro Pediatrik Şurup: 3 yaşındaki çocuklara günde 3 kez 1/2 ölçek (2.5 mL), 3 -6 yaş arası çocuklarda günde 3 kez 1 ölçek (5 mL), 6 yaş üzeri çocuklarda her 4 saatte 1 ölçek (5 mL) önerilir. Hekim tavsiyesi olmadan günde 6 kereden fazla kullanılmamalıdır. 3 yaşın altındaki çocuklarda hekim kontrolünde kullanılmalıdır.Oledro Hot Poşet: Her bir poşetin içindeki ilaç yaklaşık 2/3 su bardağı sıcak su içerisinde karıştırılarak çözülmeli ve sıcak iken içilmelidir.Oledro Hot 6 saat ara ile tekrarlanabilir. Günde 4 dozdan fazla kullanılmamalıdır.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...