Pharmaton

Pharmaton

Pharmaton nedir ne için kullanılır, Pharmaton nasıl kullanılır, Pharmaton ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Kapsül

Standart Panax ginseng ekstresi G15 Pharmaton 40 mg, A vitamini 2667 IU, D3 Vitamini 200IU, E vitamini 10 mg, B1 Vitamini 1.4 mg, B2 Vitamini 1.6mg, B6 Vitamini 2 mg, B12 Vitamini 1 mg, biotin 150 mg,nikotinamid 18 mg, C vitamini 60 mg, folik asit 0.1 mg, bakır 2 mg, selenyum 50 mcg, manganez 2.5 mg, magnezyum 10 mg, demir 10 mg, çinko 1 mg, kalsiyum 100 mg, lesitin 100 mg

Ambalaj:

 30 kapsül.

Endikasyon:

 Pharmaton Kapsül’den, fiziksel performansın azaldığı hallerde, bitkinlik, yorgunluk ve konsantrasyon azalması durumlarında yararlanılmaktadır. Hastalıktan sonraki nekahat dönemlerinde ve vitamin, mineral,oligo elementlerin yetersiz kaldığı durumlarda destek amacıyla kullanılabilir.

Kontrendikasyon:

 Kalsiyum Düzeylerinin yükselmesi veya kalsiyum atılımının artması şeklindeki kalsiyum metabolizması bozuklukları; gıdalarla fazla miktarda A vitamini ya da D'Vitamini alınması; A vitamini ya da D vitamini içeren diğer ilaçların kullanılması; böbrek fonksiyon bozukluğu; retinoidlerle (bazı akne ilaçları)yapılan tedavi ve bileşimdeki maddelerden herhangi birine karşı aşırı duyarlı durumunad kontrendikedir.

Uyarılar:

 Gebelikte günlük yüksek dozlarda A vitamini alındığında yenidoğanlarda bazı malformasyonların görülme riskinin arttığı göz önünde bulundurulmalıdır.

Yan Etkileri:

 Gastrointestinal yan etkiler görülebilir.

Doz Önerisi:

 Erişkinlerde doz, tercihen sabah kahvaltısı sırasında alınan günde 1 kapsüldür. Kapsüller çiğnenmeden bir miktar sıvıyla yutulmalıdır. Yutma güçlüğü olan kişilerde kapsül kesilerek açılmalı, kapsül içeriği sıkılarak bir kaşığa boşaltılmalı ve bir miktar marmelat, bal ya da başka bir yiyecekle karıştırılarak alınmalıdır. Şeker içermez.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...