Polyod

Polyod

Polyod nedir ne için kullanılır, Polyod nasıl kullanılır, Polyod ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Antiseptik Solüsyon

Ambalaj:

 %10x30, 100 ve 1000 mL’lik şişe.

Endikasyon:

 Antiseptik Ve dezenfektan etkilidir. Cerrahi el dezenfeksiyonu, cilt ve yara dezenfeksiyonu, operasyon sahasının hazırlanması, yara tedavisi,mukoza dezenfeksiyonu ve yanık tedavisinde endikedir.

Kontrendikasyon:

 Non Toksik Nodüler guatrda kontrendikedir. Göze yedirilmemelidir. Tiroid Hastaları, yeni doğanlar, süt çocukları ve gebelerde dikkatli olunmalı ve uzun süre kullanılmamalıdır.

Doz Önerisi:

 Polyod Antiseptik Solüsyon: Sulandırılmadan gerekli yerlerde kullanılır.Polyod Cilt Temizleyicisi: Cerrahi el dezenfeksiyonunda,el ve kol nemlendirilip 5 mLPolyodcilt temizleyicisi ile 2-2.5 dakika ovulur, daha iyi bir köpük için damla damla su katılabilir ve sonra temizlenen yer akan su altında durulanır. Hijyenik el temizliğinde, el 5 mL Polyod cilt temizleyicisi ile 1 dakika kadar ovuşturup yıkanır. Ameliyat alanının dezenfeksiyonu: Ameliyat Bölgesi su ile nemlendirilir,Polyod Sıvı sabun ile (ortalama 1 mL 20 cm2 alana)5 dakika boyunca, steril ıslak gazlı bez ile silinir, temiz alana Polyod antiseptik Solüsyon sürülür kurumaya bırakılır.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...