Propecia

Propecia

Propecia nedir ne için kullanılır, Propecia nasıl kullanılır, Propecia ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Film Tablet

Finasterid

Ambalaj:

 1 mg 28 film tablet.

Endikasyon:

 Erkek tipi saç dökülmesi(androgenetik alopesi) olan erkeklerde saç büyümesini artırmada ve daha fazla saç dökülmesini önlemede endikedir.

Kontrendikasyon:

 Finasteride Karşı aşırı duyarlılığı olan kişilerde kontrendikedir. Finasteridin kadın ve çocuklarda kullanım endikasyonu yoktur.

Uyarılar:

 Kırılmış veya ufalanmış finasterid preparatlarına, gebe olan veya olabilecek kadınlar tarafından, finasterid absorbsiyonu olasılığı ve buna bağlı olarak da erkek fetüse olabilecek potansiyel riskler nedeniyle,dokunulmamalıdır.

Yan Etkileri:

 Yan Etkileri çoğu zaman hafif olduğu için genellikle tedavinin kesilmesi gerekmez. Libido azalması, erektil disfonksiyon görülebilir. Ejakülasyon düzensizliği,memede duyarlılık ve büyüme, döküntü, kaşıntı, ürtiker ve dudaklarda ve yüzde şişme dahil olmak üzere aşırı duyarlılık reaksiyonları ve testiküler ağrı bildirilmiştir.

Doz Önerisi:

 Önerilen günlük doz 1 mg'lik bir tablettir. Gıdalarla Veya aç karnına alınabilir. Genel olarak, saç büyümesindeki artışın ve/veyasaç dökülmesinin önlenmesinin gözlenmesi için 3 ay veya üzerinde her gün kullanım gerekmektedir. Maksimum yarar sağlamak için sürekli kullanım önerilir.Tedavinin bırakılması etkinin 12 ay içinde geri dönüşümüne yol açar.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...