Proviron

Proviron

Proviron nedir ne için kullanılır, Proviron nasıl kullanılır, Proviron ilacının yan etkileri ve kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Proviron Tablet

Mesterolon

Proviron Ambalaj:

 25 mg 20 tablet.

Proviron Endikasyon:

Mesterolon,ilerleyen yaşla yapımı yavaş yavaş azalan erkeğin gonad hormonlarının(androjenlerin) açığını karşılar.Vücuda özgü androjenlerin yetersiz veya tamamen eksik olduğu durumlar, mesterolon ile tedavi edilebilir. Orta ve ileri yaştaki androjen eksikliğine bağlı yakınmalar, işgücünde azalma, kolay yorulma, bellek zayıflığı, konsantrasyon gücünün gerilemesi,libido ve potens bozuklukları, sinirlilik, uyku bozuklukları,depresif durumlar ve genel vejetatif yakınmalar, sıklıkla androjen eksikliğine bağlıdır. Bu tür yakınmalar, mesterolon uygulandığında ya tamamen ortadan kalkar ya da iyileşir.

ProvironKontrendikasyon:

Prostat Karsinomu, mevcut veya geçirilmiş karaciğer tümörlerinin varlığında kontrendikedir.

Proviron Uyarılar:

Androjenler, sağlıklı kişilerde kas yapımını artırmak veya bedensel iş gücünü artırmak amacıyla uygulanmamalıdır. Mesterolon sadece erkek hastalar için uygundur.

Proviron Yan Etkileri:

Nadir olarak, sık ve uzun süreli ereksiyonlar görüldüğünde doz azaltılmalı veya tedavi sonlandırılmalıdır.

Proviron Doz Önerisi:

Androjen eksikliğine bağlı yakınmalar ve potens bozukluklarında tedavi başlangıcında günde 3 kez 1 Tablet verilir.İstenen iyileşme sağlandıktan sonra doz azaltılabilir. Tedaviye Günde 1-2 kez 1 Tabletle devam edilir.En az birkaç ay süren tedavi önerilir. Hipogonadizmde Sürekli bir tedavi gereklidir. Sekonder cinsiyet özelliklerinin oluşması için günde 3 kez 1-2 Tablet aylar boyunca verilir. Sürek dozu genellikle günde 2-3 kez 1 Tablettir. Sterilite, sperm sayısının ve kalitesinin iyileştirilmesinde bir spermatogenez siklusu boyunca,yani yaklaşık 90 gün, günde 2-3 kez 1 Tablet kullanılır. Kürler birkaç haftalık aradan sonra tekrarlanmalıdır. Postpubertal Leydig hücreyetmezliğinde ejakülattaki fruk-toz konsantrasyonunu artırmakamacıyla birkaç ay boyunca günde 2 kez 1 Tablet uygulanır.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...