Cildiniz Tazelenmeyi Bekliyor

Cildiniz Tazelenmeyi Bekliyor

Yoğun güneş ve deniz etmenlerinden sonra cildiniz kışa hazırlanmalı. Yazın yıpratıcı etkilerine maruz kalan cilt kuruyup dökülüyor ve ciltte kaşıntı oluşuyor.

Yazın yıpratıcı etkilerine maruz kalan cilt kuruyup dökülüyor ve ciltte kaşıntı oluşuyor. Bu durum cildin bakımsız ve sağlıksız görünmesine neden olduğu gibi kişinin sosyal hayatını etkileyip yaşam kalitesinin düşmesine de neden olabiliyor.

Cilt Hastalıklarına Davetiye Çıkarmamak İçin Cildinizi Besleyin

Yazın zararlı etkilerinden dolayı yıpranmış cilt eğer bakım yapılmaz ise soğuk kış günlerinde havaların daha da kuruması ile çeşitli hastalıklara neden olabiliyor.

Ölü derilere ve cilt kuruluğuna karşı önlem alınması gerektiğini vurgulayan ünlü Paramedikal Eğitim Uzmanı Anna Rose ’’Yazın yıpranmış cilde özellikle kış aylarında daha çok dikkat etmek gerekiyor. Bunun için cildin ölü deriden temizlenip düzenli olarak nemlendirilmesi çok önemli.’’ diyor.

Yıpranmış Cilt İçin Bora Bora Kumu

Anna Rose, içeriğinde pembe Bora Bora kumu, yaban mersini tozu ve deniz tuzunun bulunduğu ürünler ile mükemmel peeling etkisi hissedileceğini; haftada 1 ya da 2 kez peeling yapılmasının ardından mutlaka zararlı madde içermeyen nemlendiriciler ile cildin nemlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...