Multamin Vitamin - Mineral Karışımı - Shiffa Home

Multamin Vitamin - Mineral Karışımı - Shiffa Home

Vücut sağlığımız için günlük ve gereken vitamin ihtiyacımızı karşılamaya fazlasıyla yardımcı olan Multi Vitamin - Minarel karışımını inceliyoruz.

Multamin Vitamin Nedir?

A, D, E, C, B3, B6, B12 vitaminlerinin yanı sıra Niasin, Çinko gibi bileşenler içeren mineral ve vitamin deposu bir şuruptur. Çocuklarda ve yetişkinlerde günlük vitamin ve mineral ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Faydaları Nelerdir?

C vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. C vitamini demir emilimini arttırır. Ayrıca, diş etlerinin normal fonksiyonu için gerekli olan normal kollajen oluşumuna katkıda bulunur. 

Çinko normal protein sentezine katkıda bulunur. Ayrıca, çinko bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. 

B12 vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Ayrıca, B 12 vitamini, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.  

Niasin normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur. 

Riboflavin (B2 Vitamini) normal kırmızı kan hücrelerinin korunmasına katkıda bulunur. Riboflavin (B2 Vitamini) normal cildin korunmasına ve Riboflavin (B2 Vitamini) normal görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur. Yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.  

B6 vitamini normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur. Ayrıca, B6 vitamini normal kırmızı kan hücreleri oluşumuna katkıda bulunmaktadır.  

A vitamini normal görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur. 

D vitamini normal kemiklerin korunmasına katkıda bulunur, kalsiyumun ve fosforun normal emilimine katkıda bulunur. 

Yan Etkileri Nelerdir?

Bulantı, Kabızlık ve İshal bulunur. Bazı kişiler alerjik reaksiyon da yaşayabilirler; Alerjik reaksiyon yaşarsanız hekiminize başvurmanız gerekmektedir.

İçerisindeki Vitamin Ve Elementler

  • A Vitamini
  • D Vitamini
  • E Vitamini
  • C Vitamini
  • B3 Vitamini
  • B6 Vitamini
  • B12 Vitamini
  • Niasin
  • Çinko

Kullanım Önerisi

Aç ya da tok karnına alınması çok fazla önemli değildir ancak mideniz hassas ise tok karnınıza almanız daha iyi olacaktır.

Doz Önerisi

4-10 yaş arası çocuklarda günde 1 defa 1 ölçek (5ml) alınmalıdır.

11 yaş üstü yetişkinler için günde 2 defa birer ölçek (5ml) alınması tavsiye edilmektedir.  

Nasıl Muhafaza Edilmeli

Ağzı kapalı olarak oda sıcaklığında, mümkünse kapalı dolaplarda saklanması gerekir.

Yorum Yap

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Giriş Yap

Yorumunuzun kontrolden geçtikten sonra yayınlanacaktır.

...